Hjem

Case Stories

Gammelgårdsvej Skive

Gammelgårdsvej Skive

27 mar 2022

Om Gårdhusene, Gammelgårdsvej, Skive

På en grund, der tidligere har huset Børnehaven Børnegården samt et par almene boliger, er Boligforeningen ABB igang med at etablere 13 nye boliger. – Boligerne er lejeboliger og er etableret som gårdhuse på hver især 105 kvm.

Byggeriet er projekteret af det lokale arkitektfirma Meissner + Sigh ApS.

Rådgiver på projektet er IGV, Ingeniørgruppen Vestjylland ApS og VVS-Installatør på projektet er Børge Hansen A/S VVS, Nr. Søby.

Husene forventes klar til indflytning i efteråret 2022.

Opgaven for Redan: En komprimeret og integreret HVAC installationsløsning

I forbindelse med ABB’s opførelsen af de 13 Gårdhavehuse på Gammelgårdsvej har Redan fået til opgave at levere en integreret, kombineret løsning, hvor unitten til vand og varme, fordelerrørs-arrangementet og en ventilationsenhed monteres på en fælles platform, - en installationsvæg.

Ansvarlig for projekteringen af opgaven er IGV, Ingeniørgruppen Vestjylland, som i samarbejde med Mark Wandy Nielsen fra Redan har dimensioneret løsningen til Gårdhavehusene på Gammelgårdsvej.

Ansvarlig for projekteringen af opgaven er IGV, Ingeniørgruppen Vestjylland, som i samarbejde med Mark Wandy Nielsen fra Redan har dimensioneret løsningen til Gårdhavehusene på Gammelgårdsvej.

Projektets process

I udarbejdelse af løsningen til Gårdhavehusene på Gammelgårdsvej  skulle der tages højde for driftsforholdene  og pladsforholdene på stedet og man havde behov for en komprimeret løsning, hvor den tekniske HVAC installation kunne integreres og komprimeres på så lidt plads som muligt

IGV, Installatørgruppen Vestjylland, som havde hørt om Redans nye 3V løsning, - en installationsvæg for nem montage af en komplet installation, tog derfor kontakt til Redan for yderligere oplysninger, og i samarbejde med IGV udarbejder Redan et løsningsforslag med dimensionering, specifikationer og tegningsmateriale inkluderet.

- Vi har megen erfaring at trække på og det giver en god ballast, når projekter skal optimeres til det aktuelle behov. (Nordic Key Account Manager, Danfoss Redan A/S, Mark Wandy Nielsen).

Den endelige 3V løsning bliver foreskrevet i udbudsmaterialet og VVS-Installatør Børge Hansen VVS vinder licitationen på VVS-arbejdet.

- I den gode dialog med Jesper Møller fra Børge Hansen VVS har vi haft en en god sparringspartner og modtaget megen konstruktiv feedback, som vi har kunne bruge, ikke kun til det aktuelle projekt men også vil kunne gøre brug af til fremtidige løsninger. (Nordic Key Account Manager, Danfoss Redan A/S, Mark Wandy Nielsen).

Løsningen med Danfoss Redan A/S

Redans nye 3V løsning, - en installationsvæg for nem montage af den komplette installation. - En komprimeret og optimeret 3 i 1 løsning, der kan dække alle behov for ventilation, vand og varme.

Nem montage er også sikret, da installationen let opbygges på Redans nye installationsvæg. – Installationsvæggen er forsynet med præfabrikerede beslag og monteringsanordninger til alle komponenter og gør det dermed let at montere hele den samlede installation i skakte eller andre steder, hvor der er begrænset plads.

Med installations af Redans 3V løsning, hvor man har udnyttet driftsforholdene bedst muligt, er der nu sikret bedst mulig ventilation-, vand- og varmekomfort i alle 13 Gårdhavehuse på Gammelgårdsvej i Skive.

Evalueringen af projektet

Projektet er nu igang og under opførelse og husene forventes klar til indflytning i efteråret 2022. 

- Det har været spændende at være med til at etablere denne 3 i 1 løsning og sikre gårdhavehusene på Gammelgårdsvej en løsning, som er optimeret fra top til tå og dermed være med til at sikre komforten for de nye beboerne med en moderne og energirigtig løsning. (Nordic Key Account Manager, Mark Wandy Nielsen).

13nye gårdhavehuse

på Gammelgårdsvej

Få mere information om Redans Produkter her

Har du spørgsmål til projektet?

Kontakt Area Sales Manager Nick Thingholm Baandrup 61141483 eller ntb@danfoss.com

 

Tekniske spørgsmål kan du rette til

Nordic Key Account Manager Mark Wandy Nielsen på 87438973 eller redan.projekt@danfoss.com

Nick 1200X900px

Nick Thingholm Baandrup

Area Sales Manager

Tlf. 61141483

E-mail ntb@danfoss.com

Mark 1200X900px

Mark Wandy Nielsen

Nordic Key Account Manager

Tlf. 87438973

E-mail redan.projekt@danfoss.com

Lisbeth 450X600px Ny 1

Lisbeth Kanstrup Jørgensen

Marketing

Tlf. 87438941 / 29161746

E-mail likj@danfoss.com

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.

Vi bruger cookies for at sikre, at websitet fungerer korrekt, og for at forbedre din oplevelse. Du kan administrere dem ved at klikke på "juster indstillinger". Se Cookie-politikken for mere information.