2. December - Redan Julekalender

2. December

I løbet af hele december har du mulighed for at deltage i Redans julekalender konkurrence og vinde alt fra gode højtalere og høretelefoner til musik på farten (måske lidt julemusik?) samt beklædning til de kolde dage.

Hver dag kl 9.00 lægger vi dagens konkurrencespørgsmål op og vinderen vil blive udtrukket og kontaktet den efterfølgende dag.

TRYK HER FOR AT BESVARE 2. DECEMBER SPØRGSMÅLET

Idag kan du vinde 2 lækre Poloshirts.

Til at præsentere dagens præmien har vi lånt Lisbeth, som arbejder som Marketing Koordinator hos Redan.

For at deltage i Redans julekonkurrence skal du blot registrere dig som bruger af Redan App og derefter er "klædt på" til at besvare de daglige konkurrencespørgsmål.

Er du allerede registreret som bruger af Redan App kan du gå direkte til julekonkurrencen og besvare de daglige spørgsmål.

Følg med her på vores hjemmeside, hvor vi hver dag vil opslå et nyt spørgsmål og præsentere dagens præmie.

Konkurrencevilkårene kan læse nederst på siden.

Konkurrencevilkår

Danfoss Redan A/S udbyder Redan Julekalenderkonkurrence 2020.

Det er muligt at deltage i konkurrencen ved at udføre opgaver i REDAN APP og svare på daglige konkurrencespørgsmål. Dette kræver at deltageren har en smartphone eller en PC med adgang til REDAN APP. Appen kan hentes via Google Play, App Store eller som weblink her. REDAN APP udbydes kun i Danmark og er derfor geografisk begrænset hertil.

Deltagere af konkurrencen skal være mindst 18 år og ansat hos en (VVS) grossistvirksomhed eller hos en VVS-installatør. Ansatte hos Danfoss og Danfoss Redan A/S kan ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen afholdes fra d. 1.-24. december 2020 og består af 24 konkurrencer og dermed 24 opgaver, der bliver oplyst dag for dag. Man kan deltage én gang pr. dag.

Vinderne findes ved tilfældig lodtrækning og bliver kontaktet direkte pr. mail dagen efter konkurrencen. Gevinstens værdi har en værdi på max. 700 kr. Eventuel indkomstskat på præmier er Danfoss Redan uvedkommende.

Gevinster i denne konkurrence kan ikke ombyttes til kontanter. Gevinsten bliver afsendt med posten den første hverdag efter vinderen er trukket og har oplyst en modtageradresse udelukkende til dette formål. (Der afsendes ikke gevinster i weekenden eller på helligdage).

Danfoss Redan A/S forbeholder sig ret til at ændre på konkurrencevilkår, indstille konkurrencen m.v. når som helst.

Læs hvordan Redan behandler personoplysninger i Danfoss’ Beskyttelse af Persondata her

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.