Project Engineer

Hos Redan, der er en del af Danfoss Heating, søger vi en dygtig teknisk Project Engineer til at blive en del af vores meget motiverede og professionelle Engineering Team.
Du vil være i tæt samarbejde med dine kollegaer i afdelingen og resten af Redan Teamet. Dine opgaver vil være at udvikle vores fremtidige produkter og vedligeholde eksisterende produkter. Du kører også dine egne små produktudviklingsprojekter. At sikre, at vores stamdata i SAP opretholdes, er også en vigtig del af jobbet. Du får i denne stilling mulighed for at udvikle dine tekniske og personlige kompetencer. Desuden vil din arbejdsplads være i vores helt nye kontorfaciliteter i Danfoss Silkeborg Campus, i Hårup.

Læs mere og søg stillingen her: https://lnkd.in/di4tBwK

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.

Vi bruger cookies for at sikre, at websitet fungerer korrekt, og for at forbedre din oplevelse. Du kan administrere dem ved at klikke på "juster indstillinger". Se Cookie-politikken for mere information.