Redan søger Area Sales Manager

Er du ambitiøs, god til at opbygge og pleje relationer og stærk både teknisk og kommercielt? Så er du måske præcis den Area Sales Manager, vi leder efter hos Danfoss Redan til at styrke vores position hos Grossister, VVS-installatører og Fjernvarmeselskaber i det midt- og sydjyske område.   

Dit primære fokus vil være opsøgende salg hos både nuværende og potentielle kunder, men også håndtering og optimering af vores samarbejde med landets VVS-grossister kommer til at spille en væsentlig rolle i din dagligdag. Dit distrikt vil være Midt- og Sydjylland, som du varetager som kørende sælger med udgangspunkt i din hjemmeadresse.

Ansvarsområder

Mere konkret bliver dine arbejdsopgaver at:

  • Gennemføre salgsprocesser fra A til Z – fra identifikation af kunder og projekter over behovsafdækning og kundetilpasning til ordrelukning / fra identifikation af kunder og projekter, samt behovsafdækning og kundetilpasning,- til ordren lukkes
  • Optimere salget gennem vores Grossister ved at analysere købsmønstre og træne personalet i salg af Danfoss Redan-produkter, samt deltage i salgsfremmende messer og events
  • Overvåge markedet og opdyrke udbud og projekter hos Fjernvarmeværkerne
  • Opbygge nye relationer til større landsdækkende Contractors 
  • Undervise på Redan Academy og sikre fremdrift i udviklingen af Academy i området / i dit område
  • Yde teknisk support til VVS-installatører og Fjernvarmeværker
  • Deltage i årsforhandlinger med grossisterne i / i dit område
  • Udtænke og afholde spændende og anderledes kundearrangementer, der styrker relationen til vores kunder

Har ovenstående givet dig lyst til at være vores nye kollega? Så send ansøgning og CV hurtigst muligt via dette link: https://jobs.danfoss.com/job-invite/28087/

Har du spørgsmål i relation til jobbet, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Bo Holm Sørensen på tlf. 4056 4894.

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.

Vi bruger cookies for at sikre, at websitet fungerer korrekt, og for at forbedre din oplevelse. Du kan administrere dem ved at klikke på "juster indstillinger". Se Cookie-politikken for mere information.