Redan søger Project Sales Manager

Kunne du tænke dig at arbejde med teknisk projektsalg? Har du erfaring med VVS-faget? Er du struktureret, målrettet og formår du hele tiden at have kunden i fokus? Hvis ja, har du nu muligheden for at blive en del af vores Salg Nordic salgsteam hos Redan.
Redan, som er en del af Danfoss-koncernen, har mere end 50 års erfaring med produktion af moderne og driftssikre fjernvarmeunits, varmevekslere samt større enheder til fjernvarme. Vi er en betydelig spiller på det danske, nordiske og europæiske marked.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:


• være ansvarlig for at drive vores udbudssager og større projekttilbud
• kundeansvar for udvalgte kunder
• teknisk support for vores kunder på det danske og nordiske marked – herunder at udføre dimensioneringsopgaver og håndtere eventuelle reklamationer
• finde og lave løsningsforslag til vores kunder
• afgive tilbuds i tæt samarbejde med dine interne kollegaer og de kørende sælgere
• håndtere kontakt (primært af teknisk karakter) fra fjernvarmeværker, rådgivende ingeniører, grossister og VVS-installatører
• deltage i den daglige kontakt med direkte og indirekte kunder

 

Ønsker du yderligere information om jobbet?

Har ovenstående givet dig lyst til at være vores nye kollega? Så send ansøgning og CV hurtigst muligt via dette link.

Har du spørgsmål i relation til jobbet, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Bo Holm Sørensen på tlf. 4056 4894.

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.

Vi bruger cookies for at sikre, at websitet fungerer korrekt, og for at forbedre din oplevelse. Du kan administrere dem ved at klikke på "juster indstillinger". Se Cookie-politikken for mere information.