Redan søger Salgsdirektør

Kan du se dig selv i et job, hvor du bliver ansvarlig for salg og markedsføring af et veletableret brand? Brænder du for ledelse og kan du motivere salg- og marketing-organisationen? Er du tekniske velfunderet, systematisk og har du styr på de interne processer?

Så har vi jobbet som Salgsdirektør for Redan, hvor du bliver medlem af vores ledergruppe og får 14 engagerede medarbejdere i dit team.

Redan har en stærk markedsposition, og har 50 års erfaring med produktion af moderne og driftssikre fjernvarmeunits, varmevekslere samt større kompaktunits til fjernvarme. Du bliver overordnet ansvarlig for sales performance og formår både at være ude ved kunderne og at lede, fordele og følge op på igangsatte tiltag. Du har ansvaret for salgsbudgettet og rapportering af salgsresultater. Du forstår at motivere medarbejderne, og sikre en stærk holdånd omkring Redan.

I rollen som salgsdirektør får du ansvaret for salg og marketing til Danmark, som er det primære marked, og Skandinavien. Du vil få ansvaret for en velfungerende afdeling, hvor der er en stærk holdånd omkring Redan brandet.
Afdelingen er kendetegnet ved en flad og uformel organisation, hvor en god og humoristisk omgangstone præger hverdagen.

Du vil få rig lejlighed til at sætte dine salgs- og ledelsesmæssige kompetencer i spil, da dine primære arbejdsopgaver vil være:

• Udvikle den eksisterende vinderkultur, samt inspirere til engagement og arbejdsglæde i afdelingen.

• Lede alle salgs- og marketing relaterede aktiviteter på markederne, således at den nuværende markedsposition bibeholdes og de fastsatte mål nås.

• Sikre at de interne processer bliver fulgt, og at CRM er opdateret.

• Komme med input til produktudvikling med udgangspunkt kundernes behov.

• Deltage i årsforhandlinger med grossister og prisfastsættelse ved projektsalg. Derudover have fokus på værdibaseret salg.

Ønsker du yderligere information om jobbet:


Rekrutteringsprocessen køres gennem Brinch & Partners, og du bedes venligst kontakte Partner Ole Bæk på +45 40705743


Ansøgningsfrist: 5 februar 2021

 

Læs mere om de mange spændende arbejdsopgaver, der venter dig og søg stillingen her

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.