Redan søger Teknisk Salgskonsulent

Kunne du tænke dig at arbejde med teknisk salgssupport? Har du erfaring med VVS-faget? Er du struktureret, målrettet og formår du hele tiden at have kunden i fokus? Hvis ja, har du nu muligheden for at blive en del af Redans Salg Nordic Salgsteam.


Redan, som er en del af Danfoss-koncernen, har 50 års erfaring med produktion af moderne og driftssikre fjernvarmeunits, varmevekslere samt større enheder til fjernvarme. Vi er en betydelig spiller på det danske, nordiske og europæiske marked.

I din nye rolle vil du arbejde tæt med dine kolleger i salgsafdelingen, hvor I sammen skal sikre den bedst tænkelige support og service til virksomhedens kunder. Du vil få rig mulighed for at udvikle dine tekniske såvel som kommercielle og salgsorienterede kompetencer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være, at:


• Fungere som direkte teknisk supportfunktion for vores kunder på det danske og nordiske marked – herunder at udføre dimensioneringsopgaver og håndtere eventuelle reklamationer.


• Deltage i tilbudsgivningen i tæt samarbejde med dine interne kolleger og de kørende sælgere.


• Håndtere kontakt (primært af teknisk karakter) fra fjernvarmeværker, rådgivende ingeniører, grossister og VVS-installatører.


• Supportere og støtte virksomhedens kørende sælgere i håndteringen af større projekter.


• Deltage i den daglige kontakt med direkte og indirekte kunder.

Den rette kandidat kunne være uddannet hos en VVS-grossist eller have en uddannelse som VVS-tekniker eller Maskinmester. Du har nogle års relevant erhvervserfaring fra et brancheorienteret job - eller du er måske lige blevet færdiguddannet med en VVSuddannelse.


Uanset dit udgangspunkt, så forventer vi, at du er klar på nye, udfordrende opgaver i en spændende branche med fokus på miljø og klima.

På det personlige plan, motiveres du af en varieret hverdag med mange forskellige opgaver.
Du brænder for at give kunderne en topprofessionel oplevelse i dit daglige arbejde og det at servicere kunderne, er en naturlig del af din personlighed. Du er udadvendt, proaktiv og kvalitetsbevidst og tager helt naturligt ansvar for opgaverne.

Hvis du er ubesværet bruger af Office-pakken og har kendskab til SAP og Sales Force på brugerniveau, er det helt klart en fordel. Og du skal evne at kommunikere præcist og tydeligt på dansk - såvel skriftligt som mundtligt.

Dit engelske er på gedigent samtaleniveau.

 

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet:

Kontakt venligst Sales Support Manager Michael Hvid Petersen på +45 8743 8940 eller på mail: mihp@danfoss.com.

 

Læs mere om stillingen og søg den her 

 

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.