Redan søger Teknisk Salgskonsulent

Vi søger en medarbejder, som gerne vil arbejde med teknisk salgssupport, samt salg og teknisk rådgivning til vores B2B kunder.


Er du den rette kandidat? Vi ved det ikke – endnu! Du vil blive en del af et team, hvor vi har en god og smittende energi, høj teamspirit, et virkelig godt sammenhold og som det mest naturlige hjælper hinanden. Kan du se dig selv i det setup og samtidig mestre at servicere kunder og være en sjov og god kollega, så læs endeligt videre.

I din nye rolle vil du arbejde tæt sammen med dine kollegaer i salgsafdelingen, hvor I sikrer den bedst tænkelige support og service til virksomhedens kunder. Du vil få rig mulighed for at udvikle dine tekniske såvel som kommercielle og salgsorienterede kompetencer.


Dine primære arbejdsopgaver vil være:

• at fungere som direkte teknisk supportfunktion for vores kunder på det danske og nordiske marked – også udføre dimensioneringsopgaver og håndtere eventuelle reklamationer.

• at deltage i tilbudsgivningen i tæt samarbejde med dine interne kollegaer og de kørende sælgere.

• at håndtere kontakt (primært af teknisk karakter) fra fjernvarmeværker, rådgivende ingeniører, grossister og VVS- installatører.

• at supportere og støtte virksomhedens kørende sælgere i håndteringen af større projekter.

• at deltage i den daglige kontakt med direkte og indirekte kunder.

En uddannelse hos VVS-grossist eller en anden teknisk uddannelse f.eks. som VVS-tekniker eller Maskinmester vil være relevant. Du har måske nogle års erhvervserfaring fra et lignende job. Alternativt er du lige færdiguddannet med en teknisk eller kommerciel uddannelse. Uanset dit udgangspunkt, så forventer vi, at du er klar på nye, udfordrende opgaver i en spændende branche med fokus på miljø og klima. Det, du ikke kan, skal vi nok lære dig.

På det personlige plan motiveres du af en varieret hverdag med mange forskellige opgaver. Du brænder for at give kunderne en topprofessionel oplevelse gennem dit arbejde, og du har et udpræget servicegen og flair for at interagere med andre mennesker i dit daglige arbejde. Du er udadvendt, proaktiv og kvalitetsbevidst og tager helt naturligt ansvar for dine opgaver.


Hvis du er rutineret bruger af Office-pakken og har kendskab til SAP og Sales Force på brugerniveau, er det helt klart en fordel. Du evner at kommunikere præcist og tydeligt på dansk - såvel skriftligt som mundtligt.

 

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet:

Kontakt venligst Sales Support Manager Michael Hvid Petersen på mail: mihp@danfoss.com.

 

Læs mere om stillingen og søg den her 

 

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.