Redan støtter Natteravnene

Redan støtter Natteravnene i lokalområdet

I november 2019 tog formand for Natteravnene i Hadsten-Hinnerup, Heidi Hagen Siem kontakt til firmaet Danfoss Redan A/S for at få en samtale med direktør Henrik Daugaard. Formålet var at fortælle om Natteravnene og deres arbejde i nattelivet, herunder at høre, om Redan ville hjælpe med en donation til Natteravnenes arbejde i Østjylland.

Natteravnene er en frivillig social forening med 150 lokalforeninger, - i alt 3500 personer på landsplan.

For at støtte op om Natteravnenes gode arbejde, der gør det mere sikkert for børn og unge at færdes i nattelivet om aftenen, donerede Redan 60 kg bolsjer, som er en af de ting, Natteravnene er kendt for at dele ud i nattelivet.

Direktør i Redan, Henrik Daugaard fortæller, at samarbejdet med Natteravnene ligger i naturlig forlængelse af, at tryghed og trivsel for medarbejderne er vigtigt for firmaet.
”Vores medarbejderes tryghed og trivsel ligger os meget på sinde, - både når de er på arbejde, men også i privatlivet. Derfor er det også vigtigt, at vores medarbejderes børn og unge, som færdes i nattelivet, kan gøre det trygt og sikkert. Redan synes derfor, at det er oplagt at støtte Natteravnenes store arbejde.”

I forbindelse med donationen havde Redan kort før jul besøg af formand for Hadsten-Hinnerup, Heidi Hagen Siem, formand for Silkeborg, Gert Rimme og formand for Randers, Bruno Thomsen.

Under besøget fortalte de tre formænd, at Natteravnene årligt er i kontakt med mere end 750.000 unge, som nyder godt af et smil, en sludder, der alt sammen er med til at skabe tryghed og glæde i nattelivet. Formændene fortalte, at Natteravnene er helt tæt på de unge i bylivet, hvor de er kendt for deres gule beklædning og uddeling af bl.a. bolsjer og kondomer.

Formændene understregede, at det er vigtigt at møde de unge mennesker i øjenhøjde og at de aldrig blander sig fysisk i konflikter. Alene det, at Natteravnene er tilstede har en stor psykologisk effekt. Det er i sig selv med til at nedtrappe konflikter eller forhindre, at konflikten opstår.

Redan håber, at donationen er med til at styrke Natteravnenes vigtige arbejde i nattelivet.

 

Fakta om Natteravnene:
Natteravnene er en af Danmarks største frivilligindsatser med over 3500 frivillige ildsjæle, der sikrer øget tryghed i nattelivet. Natteravnene er der for unge, der har brug for hjælp, når de for eksempel har drukket for meget, er havnet i en konflikt eller har brug for en voksen at tale med. Natteravnene er i kontakt med over 750.000 unge årligt og har ved deres blotte tilstedeværelse en kriminalitetsforebyggende effekt og skaber trivsel og glæde i nattelivet i de ikoniske gule jakker.

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.

Vi bruger cookies for at sikre, at websitet fungerer korrekt, og for at forbedre din oplevelse. Du kan administrere dem ved at klikke på "juster indstillinger". Se Cookie-politikken for mere information.