Vi udstiller på Dansk Fjernvarmes Landsmøde i Aalborg den 24 - 25 oktober 2019

Fjernvarmelandsmøde 2019

Redan deltager selvfølgelig igen i år på Dansk Fjernvarmes Landsmøde i Aalborg.

Årets landsmøde finder sted d. 24. – 25. oktober i Aalborg Kongres & Kultur Center - og arrangørerne forventer et deltagerantal på over 2000 besøgende.

Landsmødet er årets største event i energibranchen. Vi stiller op for at rådgive om de nyeste løsninger inden for fjernvarme og energioptimering. Det er her, hvor alle i branchen mødes og har mulighed for at netværke samt få faglig sparring.

I år er temaet FORSYNING EN DEL AF DIN VELFÆRD. For er forsyningen en del af velfærden på linje med børnehaver og ældrepleje? Og hvordan kan den levere ind til FN’s verdensmål for bæredygtighed?

Fjernvarmelandsmødet byder igen i år på spændende, politiske og faglige indlæg. Du kan bl.a. se frem til at møde Mads og Monopolet med fire energiordførere, den nye energiminister, der måske kan fortælle lidt om, hvad det nye regeringsgrundlag betyder for energisektoren og mange flere.

Vi vil glæde os til at se dig på Fjernvarmelandsmødet og til at præsentere dig for vores seneste produkter.

Vi står klar på stand AB.

Stande og træfpunkter fordeler sig således, Find os her

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.