50 års jubilæum

Redan fejrer 50 års jubilæum

Den 1. juni 1981 er det 50 år siden, de to ingeniører og kollegaer Erik Molbech og Sven Houlberg grundlagde Redan A/S d. 1. juni 1971.

Formålet var at producere og sælge revolutionerende fjernvarmeudstyr og automatik til fjernvarme.

Meget vand er løbet i åen siden da, men grundidèen er stadigvæk den samme her 50 år senere, hvor virksomheden tæller 100 ansatte og fortsat har stor fokus på at udvikle og forbedre udbudet af produkter inden for teknik, effektivitet og kvalitet og kan derved tilbyde markedets bedste varmekomfort.

Virksomheden vækst skyldes kompentente medarbejdere, som er eksperter på hver deres fagområde, og den altid tætte dialog med fjernvarmeværker, kunder og andre fagfolk i branche.

Jubilæumsdagen blev fejret sammen med alle ansatte på Redans domicil i Hårup.

Vi ville gerne have inviteret alle vores kunder, leverandører, samarbejdspartnere og venner af huset til at fejre dagen med os, men grundet situationen med Covid-19 har dette ikke været muligt.

Vi håber dog på at få mulighed for at gøre dette senere på året.

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.

Vi bruger cookies for at sikre, at websitet fungerer korrekt, og for at forbedre din oplevelse. Du kan administrere dem ved at klikke på "juster indstillinger". Se Cookie-politikken for mere information.