Virksomhedsprofil

Om Danfoss Redan

”COMFORT FIRST” er målet for Danfoss Redan A/S i alle led. Vi er en danskejet producentvirksomhed som har eksisteret siden 1971. Vi har løsningen til enhver type bolig, som forsynes med fjernvarme, og tænker kunder og forbrugere ind i alt, hvad vi gør.

I de første år fungerede firmaet fra et lejet kontor i Århus midtby. Al produktion foregik hos underleverandører , og det danske marked var det primære marked.

I 1974 blev fabrikken på Sindalsvej 33-35 bygget. Dette gav øgede produktions- og salgsmuligheder, og fabrikken blev siden udvidet i 1977, i 1986 og senest i 1997.

I 2008 flyttede Redan til et nybyggede og større lokaler på Omega 7 i Søften, hvor firmaet havde domicil indtil 2019, hvor firmaet flyttede til den nuværende adresse på Hårupvænget 11 i Silkeborg.

Hos Danfoss Redan A/S er vi specialister i produktion af moderne og driftsikre fjernvarmeunits, varmevekslere samt automatik for fjernvarme. Vores virksomhed tilbyder et bredt standardiseret produktsortiment samt producerer efter individuelle krav og driftsforhold.

Virksomheden er i vækst grundet kompentente medarbejdere, som er eksperter på hver deres fagområde. Vi er i tæt dialog med fjernvarmeværker, kunder og andre fagfolk i branchen, og har på baggrund af dette opnået gode resultater.

I Danfoss Redan A/S har vi fortsat stor fokus på at udvikle og forbedre udbudet af produkter inden for teknik, effektivitet og kvalitet og kan derved tilbyde markedets bedste varmekomfort.

Vi forsyner både ind- og udland med vandvarmere og fjernvarmeunits, og har indtil dato forsynet mere end 1.000.000 boliger.

Kig indenfor:

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.

Vi bruger cookies for at sikre, at websitet fungerer korrekt, og for at forbedre din oplevelse. Du kan administrere dem ved at klikke på "juster indstillinger". Se Cookie-politikken for mere information.