Virksomhedsprofil

Om Danfoss Redan

”COMFORT FIRST” er målet for Danfoss Redan A/S i alle led. Vi er en danskejet producentvirksomhed som har eksisteret siden 1971. Vi har løsningen til enhver type bolig, som forsynes med fjernvarme, og tænker kunder og forbrugere ind i alt, hvad vi gør.

I de første år fungerede firmaet fra et lejet kontor i Århus midtby. Al produktion foregik hos underleverandører , og det danske marked var det primære marked.

I 1974 blev fabrikken på Sindalsvej 33-35 bygget. Dette gav øgede produktions- og salgsmuligheder, og fabrikken blev siden udvidet i 1977, i 1986 og senest i 1997.

I 2008 flyttede Redan til et nybyggede og større lokaler på Omega 7 i Søften, hvor firmaet havde domicil indtil 2019, hvor firmaet flyttede til den nuværende adresse på Hårupvænget 11 i Silkeborg.

Hos Danfoss Redan A/S er vi specialister i produktion af moderne og driftsikre fjernvarmeunits, varmevekslere samt automatik for fjernvarme. Vores virksomhed tilbyder et bredt standardiseret produktsortiment samt producerer efter individuelle krav og driftsforhold.

Virksomheden er i vækst grundet kompentente medarbejdere, som er eksperter på hver deres fagområde. Vi er i tæt dialog med fjernvarmeværker, kunder og andre fagfolk i branchen, og har på baggrund af dette opnået gode resultater.

I Danfoss Redan A/S har vi fortsat stor fokus på at udvikle og forbedre udbudet af produkter inden for teknik, effektivitet og kvalitet og kan derved tilbyde markedets bedste varmekomfort.

Vi forsyner både ind- og udland med vandvarmere og fjernvarmeunits, og har indtil dato forsynet mere end 1.000.000 boliger.

Kig indenfor:

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.