Service & Support

Fjernvarme er at bruge vores ressourcer med omtanke!

Fjernvarme bygger på ideen om at bruge overskudsvarme til opvarmning. På den måde udnytter vi vores ressourcer effektivt, og det giver en nem og sikker varme i stuerne.

Fjernvarme er nemt og sikkert

Fjernvarme er et enkelt og uproblematisk koncept. Det varme vand fra fjernvarmeselskabet løber under jorden i højisolerede rør, der forsyner virksomheden, ejendommen, villaen eller institutionens varmeanlæg. Fjernvarmevandet opvarmer vandet til hanen og radiatoren, hvorefter det løber afkølet tilbage til fjernvarmeselskabet. Kraftvarmeværket varmer det afkølede vand op igen, og historien starter forfra.

Generelt har fjernvarme en høj forsyningssikkerhed, da varmen baseres på mange forskellige energikilder. Det gør os mindre afhængige af enkelte energikilder og brændsler. Produktionen bliver desuden overvåget døgnet rundt, så vi kan sove roligt om natten uden at spekulere på, om der er varme og varmt vand næste dag.

60 procent af fjernvarmen er baseret på grøn energi. Heraf er 51 procent produceret på vedvarende energi som sol, vind, biomasse, biogas og geotermi.

1.713.499 danske husstande forsynes i dag med fjernvarme. I alt svarer det til 64 procent af alle husstande og ca. 3,6 millioner personer.

www.fjernvarme.info

Overvejer du at få fjernvarme?

Find svar på de mest almindelige spørgsmål og få hjælp til at komme videre

www.fjernvarme.info

 

Find dit lokale varmeværk

Find her en liste over varmeværker i Danmark

fif-marketing.dk

 

FAN af fjernvarme

Dansk Fjernvarmes Facebook side

www.facebook.com/danskfjernvarme

Dansk Fjernvarme

Læs mere om Dansk Fjernvarme

www.danskfjernvarme.dk

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.

Vi bruger cookies for at sikre, at websitet fungerer korrekt, og for at forbedre din oplevelse. Du kan administrere dem ved at klikke på "juster indstillinger". Se Cookie-politikken for mere information.