Covid-19

Kære kunde

I forbindelse med regeringens udmeldinger om COVID-19 har Redan, på anbefaling fra koncernen, taget følgende forbehold, som kan få konsekvenser for den daglige håndtering af opgaver og forespørgsler samt leveringer i den kommende periode.

Eksterne sælgere

Er blevet bedt om at arbejde hjemmefra. I først omgang de næste to uger. Dermed udføres der ikke hverken opsøgende eller rekvirerede besøg fra Redan i denne periode.

Servicemontør:

Det samme gælder for vores servicemontør, som kun i absolut nødstilfælde vil kunne rekvireres og kun mod at kunder underskriver en erklæring om, at de ikke har været i udsatte områder, eller er under karantæne.

Derfor er e-mail til kunden nødvendig ved henvendelsen. Ligeledes må der ikke være andre i rummet, mens montøren udfører sit arbejde.

Med nødstilfælde menes: Kunder uden varme eller varmt vand, som ikke kan vente 2 uger.

Alternativt til Redan montørbesøg opfordrer vi til, at man kontakter vores Servicemontør direkte på telefon for on-line hjælp til udbedring af opgaven. Han vil normalt kunne træffes fra 7:00 til 14:30 på  telefon 51268389.

Er der blot tale om reservedele, henviser vi til grossisterne eller i yderste konsekvens Redans salgsteknikere, der sidder klar på telefon 8988 0100 i tidsrummet 8:00-16:00, fredag dog 8:00-14:00.

Produktionen:

Vores produktion kører pt. som normalt, men der er naturligvis også her foretaget foranstaltninger for ikke at udsætte vores medarbejdere unødigt. Det betyder, at der kan komme forskydninger i allerede bekræftede leverancer. Vi er indtil videre dækket godt ind med komponenter og ser ikke problemer på den korte tidshorisont (2-3 uger).

Vi er i en Force Majeure situation, så ændringer kan forekomme – hvilket vi naturligvis beklager og beder Jer være forstående overfor. 

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.

Vi bruger cookies for at sikre, at websitet fungerer korrekt, og for at forbedre din oplevelse. Du kan administrere dem ved at klikke på "juster indstillinger". Se Cookie-politikken for mere information.