Redan Academy på hjul

. Ny trailer fuldt udstyret med fjernvarmeprodukter turnerer i  Danmark og vækker begejstring.

”Vi ønsker at komme tættere på vores kunder med vores produkter. De elsker at røre og mærke, og det imponerer dem mere end gennem katalogvisning. I tider med større og større konkurrence mod billigere produkter er det vigtigt at vise den reelle forskel i kvaliteten gennem en personlig oplevelse med produktet, ”siger Allan Nielsen, salgsdirektør, Danfoss REDAN.

 

Unikt koncept i branchen

Grossister og installatører kan låne traileren til begivenheder. Lars Kock, butikschef hos Grossist Brdr. Kier i Horsens, Danmark er begejstret for det unikke koncept.

”Det faktum, at vi er i stand til at låne traileren til visse begivenheder, har vi ikke set i branchen før. Jeg er sikker på, at dette er noget, vores kunder kan og vil bruge.”

Traileren kører i hele Danmark. – I starten med mest fokus på grossister og større installatører. Senere vil den også besøge ingeniørkontorer og fjernvarmeværker, som også har en vigtig indflydelse på Redan produkterne.

 

Se mere her

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.

Vi bruger cookies for at sikre, at websitet fungerer korrekt, og for at forbedre din oplevelse. Du kan administrere dem ved at klikke på "juster indstillinger". Se Cookie-politikken for mere information.