REDAN er flyttet i nye lokaler i Silkeborg

Danfoss Silkeborg Campus

Den 24. maj fejrede vi indvielsen af det nye Danfoss Silkeborg Campus, hvor medarbejdere, veteraner og
samarbejdspartnere var forbi for at fejre og inspicere de nye omgivelser.

Danfoss Redan flyttede fra Søften til Silkeborg, hvor alle medarbejdere har været spredt ud i midlertidige lokaler og pavilloner på Hårupvænget 11, i Silkeborg samt i lejede kontorlokaler i nærheden. Det er nu en fornøjelse at være samlet igen i det nye Campus. I finder os i vestfløjen på øverste etage. For gæster har vi fået indkørsel til parkeringspladsen direkte fra Linåvej. Hovedindgangen er placeret centralt med adgang fra P-pladsen. Vi glæder os til at tage imod jer i vores nye lokaler.

”Glæder os meget og er glade for Danfoss har investeret, ikke blot i nye lokaler men også i fantastisk indretning, som vi selv har været medbestemmende om at sætte sammen. I Redan området får vi derfor vores helt eget udtryk og design, der matcher vores stil og Branding.” Danfoss Redan Salgsdirektør, Allan Nielsen.

”Danfoss er specialist på komfort, klima og energioptimering af bygninger, og den nye bygnings bæredygtighed er baseret på optimal udnyttelse af ressourcer.” Projektleder, Tina Richardt Norn.

Danfoss Silkeborg Campus fatcs:

- 240 m2 solceller producerer i gennemsnit el til 4.500 kopper kaffe om dagen.
- Bygningen indeholder 400 energieffektive LED armaturer
- Den samlede længde af solafskærmning er 1500 m
- Silkeborg Campus beskæftiger i øjeblikket i alt 411 medarbejdere fra forskellige funktioner i
- Danfoss som salg, Global Services og andre kerneforretningsområder.

Arkitektfirmaet RUM A / S har i samarbejde med Danfoss fremhævet en arkitektur med fleksible arbejdspladser. Alle arbejdspladser er placeret, så medarbejderne får direkte dagslys, og små øer af møbler giver mulighed for nye former for samarbejde.

"Med navnet Campus understreger vi, at Silkeborg spiller en central rolle i Danfoss, både som en arbejdsplads, et showroom og udviklingscenter. Silkeborg Campus er et fyrtårn, der hjælper med at styrke vores konkurrenceevne, vores vækst - og vigtigst af alt - fungerer som et nyt knudepunkt for vores kunder og samarbejdspartnere i Norden og som en dynamisk og levende arbejdsplads for vores medarbejdere";
Leif Fløjgaard, President North Europe Region."

 

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.

Vi bruger cookies for at sikre, at websitet fungerer korrekt, og for at forbedre din oplevelse. Du kan administrere dem ved at klikke på "juster indstillinger". Se Cookie-politikken for mere information.