Redan søger Produktionsplanlægger

Til vores Danfoss Redan fabrik i Silkeborg søger vi nu en  dygtig produktionsplanlægger med reference til produktionschefen.

Dine hovedopgaver vil være:


• at varetage den overordnede planlægning et produktionsområde på en måde, hvorved Supervisor´s, Lager og Operatører let kan omsætte dine planer i praksis.

• at afstemme dine produktionsplaner med de andre planlæggere og indkøb i forhold til de kundeønsker, vi arbejder op imod.

• at opsætte og vedligeholde forskellige former for stamdata.

• at sikre at versioner af tegninger m.m. er opdaterede ift. behov.

• at analysere på forskellige scenarier i forhold til manuel- vs robotproduktion.

• at lave opfølgning på produktionsordrer mht. antal og varians.

• at sikre at hele ERP-systemet følger med i den praksis, der udføres.

Vi tilbyder et virkelig spændende job på en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Da en yderst vellidt og dygtigt kollega går på pension, leder vi derfor efter hendes  efterfølger.

Du vil blive en del af et team, hvor vi har en god og smittende energi, høj teamspirit, et virkelig godt sammenhold, og som det mest naturlige hjælper vi hinanden. Så har du lyst til at have en arbejdsuge med mange forskellige udfordringer i en virksomhed, som vækster, samt være en essentiel komponent i et større setup, som bibringer meget værdi, så kan det måske være dig, vi leder efter.

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet
Kontakt venligst Henrik Daugaard, Director, Operations på mail: daugaard@danfoss.com.

 

Læs mere om stillingen og søg den her 

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.

Vi bruger cookies for at sikre, at websitet fungerer korrekt, og for at forbedre din oplevelse. Du kan administrere dem ved at klikke på "juster indstillinger". Se Cookie-politikken for mere information.