Technical Documentation Specialist

Vi har travlt hos Redan og søger derfor endnu engang en ny medarbejder, som som gerne vil arbejde med teknisk dokumentation i en ingeniørafdeling med fokus på Fjernvarmeløsninger.

 

Du bliver en del af et team, der tæller 7 ingeniører med forskellige projekter og ekspertopgaver, og du vil i tæt samarbejde med dine kolleger i afdelingen sikre en korrekt dokumentationspakke fra Engineering til ordrer og større udviklingsprojekter, - f.eks oprettelse af kodenumre, inspektionsplaner, styklister, diagrammer og 3D-tegninger.

Sammen med afdelingen vil du være med til at skabe og vedligeholde næste generation af vores online Product Data Management System. Dette skal etableres i MS SharePoint.

Du vil som vores nye Technical Document Specialist være en stor del af det fundament, som vi bygger vores fremtidige Engineering afdeling på.


Læs mere om stillingen og hvordan du ansøger her

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.

Vi bruger cookies for at sikre, at websitet fungerer korrekt, og for at forbedre din oplevelse. Du kan administrere dem ved at klikke på "juster indstillinger". Se Cookie-politikken for mere information.