VVS'23

Besøg hos på VVS'23

Vi ser frem til at møde jer på vores stand A-1518 til VVS’23 den 24. til 26. maj 2023 i Odense Congress Center.

På messen finder du et bredt udsnit af REDAN’s velkendte fjernvarmeløsninger til vand- og varme.

Vi præsenterer her alle vores villaløsninger udstyret med den nye Danfoss ECL Comfort 120 varmeregulator. Regulatoren er app-styret, - med Redan ECL Tool app’en - og den er super brugervenlig og nem at idriftsætte, via BlueTooth.

Med Redan ECL Tool app’en får du fuld kontrol – altid lige ved hånden.

Så, som altid præsenterer vi units med fokus på nem installation og et brugervenligt design til et fjernvarmemarked i stor vækst og med mange potentielle nye brugere i fremtiden.

Kig ind på standen og mød vores engagerede medarbejdere til en god fjernvarmesnak over en kop kaffe. - Vi glæder os til at møde jer ansigt til ansigt og til den tætte dialog, som er meget vigtigt for os i den løbende udvikling af vores fjernvarmeunits.

Du kan hente din gratis billet til VVS’23 her

Læs mere om VVS'23 på vvs-messen.dk

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.

Vi bruger cookies for at sikre, at websitet fungerer korrekt, og for at forbedre din oplevelse. Du kan administrere dem ved at klikke på "juster indstillinger". Se Cookie-politikken for mere information.