Hjem

Case Stories

Gentofte Gladsaxe Fjernvarme

Gentofte Gladsaxe Fjernvarme

21 mar 2023

Gentofte Gladsaxe Fjernvarme

Gentofte Gladsaxe Fjernvarme er et fælleskommunalt serviceselskab, der betjener kunder, borgere og virksomheder i begge kommuner.
I Gentofte og Gladsaxe er arbejdet med at udbygge fjernvarmenettet i de to kommuner godt i gang i disse år, og samtidigt har man også travlt med at eftertilslutte boliger i de områder, hvor der allerede er fjernvarme.

Gentofte Fjernvarme og Gladsaxe Fjernvarme har arbejdet tæt sammen i mange år, og de to kommuner har siden 2018 i fællesskab ejet det kommunale serviceselskab Gentofte Gladsaxe Fjernvarme, som består af ca. 65 medarbejdere.

Samarbejdet med Redan

Samarbejdet mellem Gentofte Gladsaxe Fjernvarme startede i 2012. I første omgang med Gentofte Fjernvarme - med en udbudsrunde, hvor man indhentede tilbud vedrørende levering af units til brug for et pilotprojekt.

Her faldt valget på Redan, som blev valgt som leverandør,  - først til pilotprojektet, men det gode samarbejde er fortsat og udbygget gennem mange år og har indtil nu resulteret i 7000 leverede Redan fjernvarmeunits til Gentofte Gladsaxe Fjernvarme.

Denne milepæl blev fejret hos Gentofte Gladsaxe Fjernvarme, hvor Area Sales Manager Klaus Zingg fra Redan bød på lagkage til alle medarbejdere.

"Vi glæder os over vores positive og mangeårige samarbejde og over at vi med vores fjernvarmeløsning er medvirkende til at at understøtte Gentofte Gladsaxe Fjernvarme i deres opgave med at levere grøn fjernvarme og betjene nuværende samt kommende fjernvarmekunder på vegne af begge kommuner" (Area Sales Manager, Klaus Zingg, Danfoss Redan).

 

"Efter mange års samarbejde kan vi se tilbage på de over 7.000 anlæg, vi har modtaget, og konstatere, at selvom der kan opstå tekniske problemer, er I altid behjælpelige med at finde løsninger. Dette har været medvirkende til, at vi kan yde god service til borgerne i Gentofte og Gladsaxe Kommuner.

I Gentofte Gladsaxe Fjernvarme vil vi gerne udtrykke respekt for jeres engagerede og professionelle medarbejdere, der formår at opretholde det høje niveau, som er en afgørende faktor i det gode samarbejde.  " (Driftsleder Tom Køhlert, Gentofte Gladsaxe Fjernvarme).

Akva Lux II VXe løsningen til Gentofte Gladsaxe Fjernvarme er en fuldisoleret komplet installation for varme og varmt vand til indirekte anlæg. Akva Lux II VXe dækker behovet for både vand og varme til såvel store som små enfamilieboliger. Med unik reguleringsteknologi til styring af det varme vand, med energisparefunktion, som gør den særligt energibesparende, da den ikke bruger fjernvarme, når der ikke tappes.

Akva Lux II VXe er en unit med høj ydeevne, også i forsyningsområder med lav fjernvarme fremløbstemperatur. Unitten lever op til fremtidens energikrav, når det gælder lavt energiforbrug og effektiv udnyttelse af energien.

Akva Lux II VXe unitten til Gentofte Gladsaxe Fjernvarme er selvfølgelig specielt tilpasset de tekniske bestemmelser fastsat af Gentofte Gladsaxe Fjernvarme.

Se og hør Bo Østerggard fra Gentofte Gladsaxe Fjernvarme præsentere Akva Lux II VXe løsningen HER

 

Har du spørgsmål til projektet?

Area Sales Manager, Klaus Zingg, tel. 24 83 14 57, mail: klz@danfoss.com

 

Få mere information om Redans produktprogram her: Redan Fjernvarmeunits 

Klaus 1200X900px

Klaus Zingg

Area Sales Manager

Tlf. 24 83 14 57

E-mail klz@danfoss.com

Søren 1200X900px

Søren Dreist

Teknisk Salgskonsulent

Tlf. 89880100

E-mail sdr@danfoss.com

Lisbeth 450X600px Lys 2

Lisbeth Kanstrup Jørgensen

Marketing

Tlf. 87438941 / 29161746

E-mail likj@danfoss.com

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.

Vi bruger cookies for at sikre, at websitet fungerer korrekt, og for at forbedre din oplevelse. Du kan administrere dem ved at klikke på "juster indstillinger". Se Cookie-politikken for mere information.