Hjem

Case Stories

Kysthusene, Tuborg Strandeng

Kysthusene, Tuborg Strandeng

10 nov 2023

Om Kysthusene, Tuborg Strandeng

Tuborg Strandeng, beliggende blot et stenkast fra hovedstaden og indrammet af en kuperet, vild engskab ned til Øresund, udgør et af Danmarks mest enestående boligområder. Med 100.000 m² er dette det sidste kyststykke, der kan bebygges i Gentofte Kommune.

Projektets skulpturelle byggeri og store arealer, forvandlet til vild engnatur, skaber rammerne omkring Danmarks mest unikke liebhaverlejligheder.

Bag den ikoniske arkitektur står Lundgaard & Tranberg Arkitekter, en internationalt anerkendt tegnestue, der har formet Tuborg Strandeng til et enestående boligområde. 

 

Opgaven for Redan: Levering af fjernvarmeunits til hver bolig i Tuborg Strandeng projektet

I forbindelse med Kysthusene-projektet blev Redan valgt som leverandør med vores Akva Lux II Se unit med dens unikke reguleringsteknologi til styring af det varme vand og varme, og allerede ved indvielsen af Kysthusene 1 og 2 i 2022 leverede Redan fjernvarmeunits til 56 boliger.

Den 22. august 2023 markeredes endnu en etape på Tuborg Strandeng, da Kysthusene 3 officielt blev markeret ved et rejsegilde.

Kysthus 3, bestående af tre bygninger omkring et charmerende gårdrum, er smukt placeret i forlængelse af Kysthusene 1 & 2 og Redan er igen blevet udvalgt som leverandør af fjernvarmeunits, - i samarbejde med Lemvigh Müller A/S og det erfarne VVS-firma Halsnæs Smeden A/S, der står for installationen af Redans fjernvarmeunits i disse eksklusive boliger.

Kysthusene 3 forventes at stå klar til indflytning om foråret 2025, og dermed vil Tuborg Strandengs unikke boliger fortsætte med at sætte standarden for banebrydende arkitektur og bæredygtig varmeforsyning.

Løsningen med Danfoss Redan A/S

Akva Lux II Se løsningen er en fuldisoleret komplet installation for varme og varmt vand til direkte anlæg. Akva Lux II Se dækker behovet for både vand og varme til såvel store som små enfamilieboliger. Unitten har høj ydeevne, som lever op til fremtidens energikrav, når det gælder lavt energiforbrug og effektiv udnyttelse af energien. Med unik reguleringsteknologi PTC2+P med energisparefunktion til styring af det varme vand, som gør den særligt energibesparende, da den ikke bruger fjernvarme, når der ikke tappes.

For styring af varmen i huset leveres Akva Lux II Se leveres med Danfoss ECL vejrkompensering, der fuldautomatisk indstiller temperaturen i huset.

Så, som altid en Redan løsning med fokus på nem installation og et brugervenligt design til et fjernvarme marked i stor vækst og med mange potentielle nye brugere i fremtiden.

Evalueringen af projektet

"Vi har megen erfaring at trække på, og det giver en solid baggrund, når projekter som disse skal optimeres til det aktuelle behov," udtaler Klaus Zingg, Key Account Manager hos Danfoss Redan A/S. "Det er et imponerende projekt at være en del af, og det er dejligt at samarbejde med professionelle teams og virksomheder."

56Redan Fjernvarmeunits

installeret i Kysthusene 1 og 2

38Redan Fjernvarmeunits

installeret i Kysthusene 3

Få mere information om Redans Fjernvarmeunits her: Redan Fjernvarmeunits 

Har du spørgsmål til projektet?

Kontakt Area Sales Manager Klaus Zingg på 24831457 eller klz@danfoss.com

 

 

Klaus 1200X900px

Klaus Zingg

Area Sales Manager

Tlf. 24831457

E-mail klz@danfoss.com

Lisbeth 450X600px Ny 1

Lisbeth Kanstrup Jørgensen

Marketing

Tlf. 87438941 / 29161746

E-mail likj@danfoss.com

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.

Vi bruger cookies for at sikre, at websitet fungerer korrekt, og for at forbedre din oplevelse. Du kan administrere dem ved at klikke på "juster indstillinger". Se Cookie-politikken for mere information.