Ændrede fragtregler hos Redan

For at minimere smittefaren i forbindelse med COVID-19 indfører Redan nu* fri fragt direkte til installatøren på alle varer i henhold til nedenstående. Vi ønsker at kunne afhjælpe kritiske tilfælde hurtigt, så som f.eks. situationer, hvor kunder står uden varmt vand og varme, samt at minimere smitterisiko ved fragt frem til kunden.

Dette betyder at I, som Grossist, kan bestille en vare* hos os og få den fragtfrit leveret hos installatøren eller hos slutbrugeren, så den står klar, når installatøren kommer og monterer den. Dermed sparer vi en del berøring med produkter og undgår fysisk kontakt mellem personale og fragtselskaber – ud over, at den direkte vej er mere miljøvenlig.

Vi mener, det er vigtigt med høj fokus, også når det gælder leverancer og ønsker med dette tiltag gå forrest i kampen om nedbringelse af smittefaren, selv om det for Redan betyder øgede ressourcer og udgifter. Vi kan med direkte leverancer undgå op til 3-4 håndteringer og dermed minimere smittefaren.

 

*Gælder følgende varer:

Kategori 1: alle varer

Kategori 2: alle varer

Kategori 3: varer med en værdi på over 1500 kr. netto.

 

 *Periode: 1 april til 30. juni 2020.

 

Vigtigt:
Praktisk afgives ordren som en enkelt ordre. Dvs. 1 produkt pr. ordre og 1 leveringsadresse pr. ordre.

Man kan ikke fordele en ordre på flere leverancer og adresser for at opnå mængderabat. Mængderabat ydes kun, hvis betingelserne herfor opfyldes for den enkelte leverance.

 

Eksempel på bestilling:

Ordre:   1 stk. Akva Lux II VXe

VVS Nr.: 375078041

XX Grossist:

Ordrenummer: XX

Modtageradresse: (vigtig)

XX VVS installatør, Testvej 23, 1000 Testved, telefonnr. og kontaktperson.

Det samme er gældende, såfremt varen skal sendes direkte til slutbruger. Hvis dette er tilfældet, nævnes VVS som ”Co” med VVS telefonnummer.

 

Noter venligst på ordren: Direkte forsendelse til kunde

 

Bemærk: Denne aftale ikke er gældende for eksisterende aftaler om fragt EXW.

Lad os alle stå sammen om udryddelsen af COVID-19! – Benyt direkte levering, der hvor det giver mening for Jer og vores kunder.

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.