Marketing Koordinator

Kan du udvikle en loyalitetsklub, øge kendskabet til vores APP og gennem dine kreative ideer øge salget via marketingtiltag, så udfordrer os og ansøg!

Redan har allerede en af branchens skarpeste profiler og har med afsæt i en revolutionerende kunde APP brug for at tage det næste skridt videre, for at få kunderne endnu tætter på. Vi tænker kundeklub, SoMe og videoproduktion til YouTube.


Desuden skal du støtte sælgerne med værktøjer og nye kampagner i et marked med handel gennem 3. part.
Vi henvender os til VVS-branchen og distribuerer gennem Grossister. Til det, har vi brug for dig.

Udgangspunktet er på kontoret i Silkeborg i helt nye moderne omgivelser, men jobbet er naturligvis fleksibelt.

Har du et selvstændigt drive og erfaring med ovenstående udfordringer? Kan du i samarbejde med din kollega i marketing og sælgerne udvikle og definere den fremadrettede marketingstrategi, der skal til for at skabe øget vækst og kendskab til Redan - og har du hele tiden kunden i fokus? Så har vi det rette job til dig hos Redan.

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet:

Kontakt venligst Sales Support Manager Michael Hvid Petersen på +45 8743 8940 eller på mail: mihp@danfoss.com.

 

Læs mere om stillingen og søg den her 

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.

Vi bruger cookies for at sikre, at websitet fungerer korrekt, og for at forbedre din oplevelse. Du kan administrere dem ved at klikke på "juster indstillinger". Se Cookie-politikken for mere information.