Redan Cup 2020

Torsdag den 10.09.2020 havde vi endnu engang fornøjelse af at afholde REDAN CUP og vi er overvældet over den store tilslutning til arrangementet.

Dagen bød på en uformel og aktiv dag i Silkeborg skovene, - enten på landevejscykelholdet eller på mountain bike. En stort tak til vores kunder og engagerede Redan medarbejdere for en fantastisk dag i Sejs, ved De Små Fisk.


Tak til Racing Denmark for endnu engang at sørge for de perfekte rammer og planlægge udfordrende ruter i skoven og på landevej, tak til Allan Johansen fra Belgian Cycling Club, der sammen med Alex Rasmussen stod for et spændende foredrag og også tak til Camilla fra Rawfit for en god opvarmning. Igen i år var i med til at gøre dagen til en succes.

Vi nød derudover god forplejning fra restaurant Spist Pænt samt Woodys, der tilsammen får en stor anbefaling herfra.

Alle skal have tak for at tage de nødvendige COVID-19 forholdsregler, så vi kunne afholde arrangementet sikkerhedsmæssigt forsvarligt for både kunder og medarbejdere.

Vi håber på at gentage success’en i 2022. Ses vi?

 

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.