Academy i Silkeborg

Kunne du tænke dig et få et større produktkendskab? Ønsker du at få hands-on erfaring med indregulering og daglig brug af ECL? Vil du vide mere om den daglig handel som kunde hos Redan? Alt dette og meget mere tilbyder vi i Redan Academy.

VI GIVER DIG VIDEN OM:

- Historien om Redan
- Generel viden om fjernvarme
- Redans produkter og deres anvendelse
- Praktisk hands-on træning i indregulering og daglig brug af ECL 110, 210 og 310, med hovedvægt på ECL      110
- Teori: Montage, idriftsættelse, fejlfinding, reguleringsteknik, dimensionering og lovgivning
- Daglig handel: Årsaftaler, logistik og alle de andre opgaver og udfordringer, en travl hverdag byder på
- Redan App: Redans nyudviklede værktøj i lommeformat
- Marketing: Redans marketingpakke

På et Academy kursus vil du få mulighed for at stille de spørgsmål du brænder inde med og du vil få mulighed for faglig sparring med dine kollegaer fra branchen.

Tilmeld dig på nedenstående tilmeldingsblanket og vi vil kontakte dig med nærmere information om mulige datoer.

Vi glæder os til at se dig!

Nedenfor kan du tilmelde dig det kommende Academy kursus

Hold dit eget Redan Academy

Du har også mulighed for som Grossist, Installatør, Fjernvarmeværk o.lign. at afholde Redan Academy kursus eksternt, - f.eks. på din egen adresse, - med vores instruktør som underviser.

Kontakt vores sælger for dit område eller Lisbeth Kanstrup Jørgensen på e-mail likj@danfoss.com eller udfyld nedenstående formular, hvis du ønsker at afholde et eksternt event, - f.eks. et Redan Academy for dine ansatte. – Vi skræddersyr’ kurset, så det målrettet lige netop til dit behov, hvad end du er VVS installatør, Grossist eller anden fagrelevant.

Tilmeld dig Redan Academy

Læs vores vilkår og vores Persondatapolitik her.

Nyhedsbrev

Sign up til Redans nyhedsbrev og få alle de vigtigste nyheder direkte ind i din indbakke. Så er du altid opdateret omkring nye produkter, kommende events, prislister m.m.

Vi bruger cookies for at sikre, at websitet fungerer korrekt, og for at forbedre din oplevelse. Du kan administrere dem ved at klikke på "juster indstillinger". Se Cookie-politikken for mere information.